Tanara Giancarlo: Prosciutto di ParmaAceto Balsamico Tradizionale di Modena D.O.P. Extra Vecchio Prosciutto di San Daniele, Mortadella, Pancetta ja salameja Antica Acetaia Cavedoni: Balsamicot Modenasta Salumificio Chiapella: Salameja, tuoremakkaraa ja Vitelloa PiemontestaMarina Coonna: Mautetut ja maustamattomat oliiviöljyt ja oliivit Molisesta Umbrialainen oliiviöljyvalmistaja La Favorita Fish: Pestot, pastat ja tomaattikastikkeet Piemontesta Kalatuotteita Salernosta La Macina Ligure: Luomuversiot La Favoritan purkkituotteista, La Favoritan tytäryhtiö Casa Marrazzo Molino Ferrari: pasta- ja pizzajauhot, sekä Polenta ParmastaLa Favorita Fish Pestot Taggiasca-oliivit ja -oliiviöljy Liguriasta Sapori Dela Valdichiana: Porchetta, Tryffelikinkku, salameja Toscanasta